TE SPRIJINIM SA ITI GASESTI UN LOC DE MUNCA!

Modulul "Tehnici de căutarea activă a unui loc de muncă" are scopul de a sprijini șomerii din grupul țintă al proiectului în gasirea unui loc de munca. Specialiștii spun că a căuta un job este un job în sine, acest lucru se resimte în special în România, iar pentru unele persoane drumul până la găsirea acestuia este anevoios sau se termină destul de greu. Pentru cursanții de la grupa de ospătar (chelner) vânzător în unități de alimentație, data de 23 mai 2011 va reprezenta momentul în care le-au fost prezentate etapele care trebuie urmărite în căutarea unui loc de muncă, dar și anumite aspecte referitoare la ținuta necesară la un interviu, redactarea unui CV, a unei scrisori de intenție, în concluzie detalii despre secretele unui interviu reușit.
 

NOUTATI

Baze de date - ofertă și cerere de muncă

Vă invităm să vizitați bazele de date ale proiectului, care cuprind informații despre cererea și oferta de muncă din județul dumneavoastră:
 
www.fsebrailagalatitulcea.ro/oportunitati/

Anunț pentru participanții la cursuri

Stimaţi cursanţi,
 
Vă mulţumim pentru participarea activă la activitatea de orientare si consiliere desfăşurată în cadrul proiectului “Panificaţie şi patiserie, comerţ şi restauraţie: califică-te pentru piaţa muncii!” POSDRU/45/5.1/G/17102.
 
Începând cu data de 15.07.2011, S.C. EURODEZVOLTARE S.R.L. în calitate de Beneficiar, vă invită să ridicaţi urmatorele documente:

  • CV în format EuroPass;
  • Carnet formativ;
  • Plan de dezvoltare personală.

 

TE SPRIJINIM SA ITI GASESTI UN LOC DE MUNCA!

Modulul "Tehnici de căutarea activă a unui loc de muncă" are scopul de a sprijini șomerii din grupul țintă al proiectului în gasirea unui loc de munca. Specialiștii spun că a căuta un job este un job în sine, acest lucru se resimte în special în România, iar pentru unele persoane drumul până la găsirea acestuia este anevoios sau se termină destul de greu.

PRACTICA DE SPECIALITATE

Perioada în care se va desfășura practica de specialitate la agenți economici de profil din Brăila este 28 februarie 2011 - 20 mai 2011.Cursanții au oportunitatea de a-si consolida abilitățile dobândite în cadrul cursului, prin aplicațiile practice.
 

DEMARAREA CURS - VÂNZĂTOR (COMERCIANT) MĂRFURI ALIMENTARE

Cursul de vânzător (comerciant) mărfuri alimentare a demarat în data de 3 decembrie 2010.
 

Program vizita de studiu 14 - 17 octombrie 2010 " Cofetar - patiser"

Cusantii absolventi ai cursului de cofetar - patiser au avut oportunitatea de a vizita:

EXAMENE FINALE

Bucatar 

  •  4 octombrie 2010 - teorie
  •  6 octombrie 2010 - practica

Liceul de Industrie Alimentara " Dumitru Motoc" Galati
Cofetar - Patiser  

  • 22 septembrie 2010 - teorie
  • 23 septembrie 2010 - practica

Colegiul Economic " Delta Dunarii" Tulcea
Ospatar/chelner

DEMARAREA CURSURILOR

BUCATAR  - 26 aprilie - 26 iunie 2010
COFETAR - PATISER - 19 aprilie - 11 iunie 2010
OSPATAR - 19 aprilie - 11 iunie 2010

DOSAR DE CANDIDATURĂ

Aici găsiţi actele necesare înscrierii la selecţia pentru cursuri.